Det finns massor med smaskiga och kladdiga krämer som man kan fylla en smörgåstårta med.
Ju kladdigare krämen är desto bättre brukar smörgåstårtan bli.
Du kan välja att ha samma fyllning mellan alla lager bröd i smörgåstårtan eller variera fyllningen.
Som bas i fyllningen används någon kräm som brukar innehålla någon blandning av majonnäs, kesella, crème fraiche, gräddfil och vispgrädde.
Hur detta ska doseras varierar mellan recepten och du kan själv prova och bestämma din supergoda blandning till fyllningen.
Det finns också många recept på smörgåstårta som du kan följa.
Vad du mer ska ha i fyllningen i den egna smörgåstårtan förutom krämen kan du bestämma helt fritt efter eget tycke och smak.
De vanligaste innehållen i smörgåstårtornas fyllningar är:
Här kan ni hitta mycket intressant information och relevant fakta om smörgåstårtor men också en del kul och lustigt gällande landgångar och smörgåsar.